LEER LOW & SLOW
BBQ WORKSHOP OP MAAT
We zien vaak kant en klare BBQ en kook workshops waarbij er niet wordt gedacht aan het niveau van de deelnemers, maar ook niet aan wat de deelnemers willen leren. Bij Spit & Pan pakken we het anders aan. Vooraf bespreken we precies wat jullie willen leren. Zo heeft u keuze uit verschillende ingrediënten, BBQ gear, en technieken.
ALLE TOOLS VOOR EEN TOP DAG
VLAMMENDE BBQ GEAR
Een standaard BBQ is zeker niet het enige gereedschap wat gebruikt wordt voor culinaire hoogstandjes. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden:
- Klassieke BBQ
- Spit
- Asado kruis
- Vuurschaal
- Heksenketel
- Dutch oven
- Grill
Het is mogelijk om de verschillende tools te combineren. Vooraf kijken we naar wat voor gerechten u graag wil maken, en welke tools we nodig hebben om het beste resultaat te behalen.
We leren u hoe u een BBQ, spit of ander gereedschap moet opwarmen, hoe u de temperatuur onder controle houdt, en wat de mogelijkheden zijn. En vooraf bepaalt u zelf welke ingrediënten u wil gaan bereiden.
MOOISTE SEIZOENSPRODUCTEN
VLEES, VIS EN VEGA
Tijdens de workshop leert u gerechten maken van de mooiste seizoensproducten. Tijdens het wildseizoen is een mooi zwijn bijvoorbeeld ook mogelijk. Grote vissen, malse stukken vlees, of juist verfijnde groentegerechten, we leren u graag over deze mooie producten. Wat moet ik doen tijdens de voorbereiding? Hoe lang moet het stuk vlees, vis of groente op de BBQ liggen? Moeten de producten ook nog even rusten? Dit en meer leert u allemaal tijdens onze workshops.