CULINAIRE BINNENPRET

LUXE INDOOR CATERING

Een vlammend eindresultaat, maar dan met iets minder vuur. Tijdens een indoor catering creëren we culinaire hoogstandjes in uw eigen bedrijfspand, hal, woning of andere binnenlocatie.

gratis indoor catering offerte
KONING IN EIGEN KEUKEN

(ON)BEGRENSDE CULINAIRE KOOKSHOW

Spit & Pan geeft zowel buiten als binnen een kookshow op locatie. Grote open vuren zijn bij indoor locaties geen optie, maar binnen de aangegeven grenzen zorgen we nog steeds voor een culinair spektakel om nooit te vergeten.

Als u voldoende ruimte heeft, komen we met een eigen elektrische keuken. Ook met de elektrische keuken maken we de mooiste gerechten. We werken namelijk uitsluitend met eerlijke en verse ingrediënten, die we bij u op locatie tot culinaire hoogstandjes vormen. De indoor gear, verse ingrediënten, en professionele koks, zorgen samen voor een menu om uw vingers bij af te likken.

Heeft u een binnen- en buitenruimte? Dan is het mogelijk om indoor, BBQ, en spit cateringen te combineren. Een grote buitenruimte hebben we niet nodig, aangezien een spit, grill of kleine BBQ zelfs op een balkon passen. Al maakt een grotere buitenruimte wel echt plaats voor onbegrensde culinaire mogelijkheden.

VOORKOM CULINAIRE STRESS

VRAAG HET AAN PROFESSIONELE KOKS

Een catering regelen is lastig. Zeker als u dit niet veel vaker doet. Vlees, vis of vega? Gaan we voor spit, BBQ of indoor? Welke gerechten maken een top diner om nooit te vergeten? Voor al uw culinaire catering vragen staan onze professionele koks u te woord. Geen telefoniste, maar direct een kenner die de juiste antwoorden voor u heeft.

vraag een kok om advies
3 STIJLEN, 1 VLAMMENDE GEDACHTE

COMBINEER SPIT, BBQ & INDOOR

Een mooie locatie met een binnen- en buitenruimte, maakt het mogelijk om alle drie cateringen te combineren. Wat dacht u van een heel varken aan het spit, of 8 grote picanha’s op de BBQ? Binnen hebben we vervolgens ruimte voor mise-en-place en het serveren van alle gerechten. Met een een combinatie van onze drie cateringen krijgt u de meest uitgebreide kookshow bij u op locatie.

Ons zelfontworpen spit is wat ons betreft het meest Bourgondische kookgereedschap. Naast vlees en vis, is het ook mogelijk om met een spit desserts te maken. We maken onder andere Baumkuchen. Dit is een Duitse cake van gemiddeld 17 lagen.

Met onze BBQ’s kunnen we alle kanten op. De rookoven, grill, of Amerikaanse BBQ (smoker) zijn voor de meeste mensen wel bekend. De Argentijnse Asado BBQ is daarentegen wat minder bekend. Dit is een ijzeren kruis waar we varkens, runderibben, en andere topproducten aan rijgen. Het kruis wordt vervolgens naast een vuurschaal geplaatst.

Welke catering combinatie u ook kiest, het mag duidelijk zijn dat ‘de vlam in de pan’ bij ons juist een positief effect geeft aan uw feest.

FORMELE OF INFORMELE SETTING

5 UNIEKE SERVEERMETHODES

Met de keuze voor gerechten bepaalt u voor een deel de setting van uw feest. Uw gast kan kip vanuit het vuistje eten, maar ook een perfect opgemaakt bordje krijgen. Ook de serveermethode bepaalt de sfeer van uw feest. We bieden de volgende serveermethodes aan: buffet, tafelbuffet, Bourgondische tafel, meergangen diner, en walking diner.

Bekijk onze serveermethodes

DE SPIT & PAN BELEVING
IN 4 STAPPEN

Het organiseren van een catering voor een feest hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Spit & Pan stelt u samen met ons, in vier stappen een onvergetelijke kookshow samen, waar de gasten het nog tijden lang over zullen hebben.

1. Kies je kookstijl

Spit, BBQ en indoor. Drie unieke cateringen die allemaal voor overheerlijke gerechten zorgen. Gaat u voor 1 kookstijl, of kiest u voor een combinatie?

2. Bepaal het menu

Bepaal samen met onze chef het menu. Uw feest wordt helemaal op de gasten afgestemd. Geef uw favoriete gerecht door, of kies gerechten uit onze selectie.

3. Kies de serveermethode

Bepaal de sfeer van het feest door te kiezen voor bediening aan tafel, een lopend buffet, of juist een bourgondisch tafelbuffet.

4. Kleed het feest aan

Spit & Pan verzorgt niet alleen de inwendige mens, maar kleedt het feest ook aan met live muziek, decoratie, of cocktailbar!

WIJ KLEDEN UW FEEST AAN

VAN DECORATIE TOT BAR

Een feest is meer dan overheerlijk eten. Als is dat voor de Bourgondiër soms moeilijk te geloven. Naast al onze culinaire mogelijkheden hebben we extra diensten om uw feest compleet te maken.

Spit & Pan helpt u namelijk ook op het gebied van:

  • Decoratie
  • Drankjes (o.a. water, jus, frisdrank)
  • Koffiebar
  • Cocktailbar
  • Proeverijen (bier, wijn en whisky)
  • Muziek en ander amusement
  • Locatieverhuur

Op deze manier regelt u een compleet feest met alles erop en eraan bij 1 partij. Geen gedoe met meerdere organisaties, maar makkelijke en snelle communicatie met 1 centraal contactpersoon waar u alles aan kan vragen.

Vraag ons naar alle mogelijkheden om uw feest tot een waar spektakel te maken.

EEN MAALTIJD VOOR IEDEREEN

VLEES, VIS EN VEGA

We hebben de vleeseter, vegetariër, zoetekauw en de fan van hartige snacks. Bij Spit & Pan begrijpen we dat u iedereen tevreden wil stellen. Vandaar dat we een scala aan gerechten hebben om iedere eter te laten genieten. Grote stukken vlees en vis, overheerlijke desserts, luxe groentegerechten, of hartige taarten? U vraagt, wij koken.

vraag een kok om advies

BELEEF EEN INDOOR CATERING

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.”
In dat geval gaan wij voor tienduizend woorden. Laat onderstaande foto’s u inspireren voor uw eigen feest.

BEKIJK ALLE FOTO’S