JA, IK WIL DE PERFECTE BBQ

BBQ CATERING BRUILOFT

Een bruiloft en BBQ hebben veel gemeen. Het mag ‘low & slow’ duren, gezelschap is vereist, en we zeggen er maar al te graag JA tegen. Voor iedere bruiloft hebben we een passende BBQ catering. Van een backyard BBQ buffet tot aan een luxe meergangen diner, en alles ertussenin.

BEPAAL DE SFEER VAN JULLIE BRUILOFT

3 KOOKSTIJLEN & 5 SERVEERMETHODES

Bij Spit & Pan houden we niet van beperkingen. Zeker niet tijdens jullie mooie dag. Spit, BBQ, of een indoor catering? Bij ons is een combinatie van alles gewoon mogelijk.

Na het kiezen voor een kookstijl is het tijd om het menu te bepalen. Met een keuze uit vele vlees, vis en vega gerechten, zit u altijd goed. Vergeet niet het toetje voor de zoetekauwen. We maken ook luxe bruidstaarten die niet alleen mooi ogen, maar ook overheerlijk smaken.

Dan is het tijd voor de serveermethode. Mogen de gasten staan of zitten? Gaan ze zelf het eten halen, of moet het worden uitgeserveerd? Mag alles in een keer op tafel, of worden het meerdere gangen? Met 5 serveermethodes is alles mogelijk: buffet, tafelbuffet, Bourgondische tafel, meergangen diner, en walking diner.

Met de keuze van de gerechten en de serveermethode bepalen jullie zelf de sfeer van de bruiloft. Gerechten met de hand eten tijdens een walking diner geeft bijvoorbeeld een laagdrempelig karakter. Liever een luxe diner? Mooie tafels, verfijnde BBQ-gerechten, en perfect opgemaakte borden maken van BBQ ware haute cuisine.

WEET WAAR U AAN TOE BENT

KOSTEN BARBECUE BRUILOFT

Bij Spit & Pan hebben we met 3 soorten kookstijlen, 5 serveermethodes, en vele extra’s, een grote combinatie aan mogelijkheden. De kosten voor de BBQ catering is dus altijd maatwerk en kan ook erg variëren. Vraag een gratis offerte op maat aan of bel direct een professionele kok. U krijgt vakkundig advies, eerlijke prijzen, en u zit nergens aan vast.

MAAK INDRUK OP UW GASTEN

UNIEKE KOOKSHOW OP LOCATIE

De kookshow van Spit & Pan prikkelt alle 5 zintuigen. Dit doen we meestal urenlang, want voor low & slow gerechten nemen we uiteraard de tijd.

We starten met het opzetten van de keuken, BBQ of spit, en werken aan alle voorbereidende werkzaamheden. Als eenmaal de vuren van de BBQ, vuurschalen en spit aangaan, beginnen de eerste drie zintuigen te werken. De mooie vlammen, knisperend hout, en een overheerlijke rookgeur, zijn de eerste tekenen van een mooie culinaire dag.

Wanneer het vlees en vis tevoorschijn worden gehaald, beginnen de eerste toeschouwers met verzamelen. Een zwaardvis aan een spit, lam gerijgd aan een Asado BBQ, fazanten in de Dutch Oven, het zijn enkele voorbeelden van gerechten die de meesten niet iedere dag op hun bord krijgen.

Na urenlang genieten van uitzinnige BBQ geuren is het tijd voor de opmaak, wat vaak ook toeschouwers trekt. Een heel varken portioneren vraagt resulteert vaak in een paar Kodak momentjes. En heeft u vragen voor de professionele koks? Dan leggen ze u graag alles uit over hun passie en alle gerechten.

Een catering van Spit & Pan is veel meer dan een mooie lunch of diner. Het is een vlammend spektakel dat iedereen pleziert, lang voordat de gerechten worden uitgeserveerd.

EEN COMPLETE BRUILOFT

ALLE EXTRA’S VOOR JULLIE DAG

Een bruiloft bestaat meestal uit meer dan een jawoord en een diner. Het vergt toch een aantal voorbereidingen. Spit & Pan biedt u veel extra diensten om de bruiloft compleet te maken. Wat dacht u van een cocktailbar, muziek, een bruidstaart of decoratie? Voor, tijdens, en na de bruiloft communiceert u makkelijk met maar 1 partij.

DE SPIT & PAN BELEVING
IN 4 STAPPEN

Het organiseren van een catering voor een feest hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Spit & Pan stelt u samen met ons, in vier stappen een onvergetelijke kookshow samen, waar de gasten het nog tijden lang over zullen hebben.

1. Kies je kookstijl

Spit, BBQ en indoor. Drie unieke cateringen die allemaal voor overheerlijke gerechten zorgen. Gaat u voor 1 kookstijl, of kiest u voor een combinatie?

2. Bepaal het menu

Bepaal samen met onze chef het menu. Uw feest wordt helemaal op de gasten afgestemd. Geef uw favoriete gerecht door, of kies gerechten uit onze selectie.

3. Kies de serveermethode

Bepaal de sfeer van het feest door te kiezen voor bediening aan tafel, een lopend buffet, of juist een bourgondisch tafelbuffet.

4. Kleed het feest aan

Spit & Pan verzorgt niet alleen de inwendige mens, maar kleedt het feest ook aan met live muziek, decoratie, of cocktailbar!

BELEEF EEN VLAMMEND TROUWFEEST

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.”
In dat geval gaan wij voor tienduizend woorden. Laat tientallen foto’s u inspireren voor uw eigen feest.