SFEERIMPRESSIES

SHOW, DON’T TELL

Aangezien we enorm fan zijn van de aloude wijsheid “Show, Don’t Tell” zijn we natuurlijk meer dan bereid om u een kijkje in de keuken te geven bij enkele van de opdrachten die we tot nu toe hebben mogen uitvoeren.

Fotograaf Marnix in den Bosch van ScaleMedia maakte onderstaande reportages.

DE ARENDSHOEVE

KOOKSHOW VOOR DANONE

Spit & Pan mocht voor een bedrijfslunch van Danone een uitgebreide kookshow verzorgen. Met een zwaardvis aan het spit, een heuse hamburger-bar en nog veel meer culinaire hoogstandjes is dit een evenement geweest waar we meer dan trots op zijn!

Iedereen aanwezig heeft echt met klasse en oog voor uiterste kwaliteit het beste uit zichzelf gehaald.

AAN HUIS

8 GANGEN DINER

Een acht gangen diner is een project dat uit meer bestaat dan alleen maar wat gerechten verzinnen en een paar uur in de keuken staan.

Benieuwd naar hoe dit er in de praktijk uit ziet? In onze sfeerimpressie laten we u nu al een kijkje achter de schermen nemen in de voorbereidingen en de uitvoering van ons paradepaardje.

BESLOTEN FEEST

VARKEN AAN HET SPIT & BBQ CATERING

Spit & Pan mocht voor een besloten feest een uitgebreide kookshow verzorgen. Met een varken aan het spit, hele zalmen en een rollade op de BBQ en nog veel meer culinaire hoogstandjes is dit een evenement geweest waar we meer dan trots op zijn!

Iedereen aanwezig heeft uitgebreid en vol interesse genoten van de kookshow, en is met een voldaan gevoel weer huiswaarts gekeerd.