ULTIEME BOURGONDISCHE BELEVING

LUXE SPIT CATERING

Bourgondisch genieten met een unieke spit catering. Grote stukken vlees, vis en zelfs desserts koken we boven een grote open houtvuur.

AMBACHTELIJK, VERS & EERLIJK

VLAMMENDE KOOKSHOW OP LOCATIE

Complete catering met een zelfontworpen spit bij u op locatie. Onze gediplomeerde koks werken de hele dag uitsluitend met eerlijke en verse producten. Alles wordt dan ook vers op locatie bereid boven duurzaam FSC-hout.

Na urenlang garen hebben we het perfecte gerecht. Extreem sappig, een krokante korst, en  een heerlijke rooksmaak

Wat dacht u van een goed gekruide porchetta of een hele zwaardvis? Of kiest u liever voor ons favoriete gerecht: een compleet varken aan het spit? Afsluiten kan met een baumkuchen. Dit is een Duitse cake van gemiddeld 17 lagen die we ook boven een open vuur met onze spit bereiden.

Een spit catering is een vlammend spektakel en de ultieme bourgondische beleving. Geniet van het open vuur, de warme sfeer, leerzame tips van de koks, en de overheerlijke maaltijd.

ONZE FAVORIET

VARKEN AAN HET SPIT

Wilt u een keer echt iets unieks serveren? Met een Varken aan het Spit is uw bruiloft, bedrijfsfeest, of verjaardag echt compleet. Eén ding is zeker. Bourgondischer dan dit gaat het niet worden.

DE COMPLETE MAALTIJD

DE ESSENTIE VAN (VLAMMENDE) BIJGERECHTEN

Vlammende bijgerechten maken het verschil. Ze zorgen voor een spectaculaire kookshow én een unieke smaak. Toch zijn we zeker niet vies van heerlijke frisse gerechten. Spit & Pan maakt namelijk zowel overheerlijke koude als warme bijgerechten. We vertellen u graag alles over onze favoriete bijgerechten, maar de keuze is aan u. Ook door u opgegeven bijgerechten zijn bespreekbaar.

Een populair bijgerecht is ons ambachtelijke en versgebakken brood uit de Dutch Oven. Wat is een Bourgondiër zonder een warm en knapperig brood? De Dutch Oven hangt boven een vuurschaal. De vuurschaal is ook de perfecte plek om mooie aardappelen, bieten of pompoenen te poffen.

En de extra vitamientjes? Die vergeten we ook niet. Een frisse papaya of witte koolsalade passen goed bij de zwaardere vlees- en visgerechten. Ook de gepofte bieten gebruiken we vaak in een salade. En onze appelcompote doet toch snel denken aan de mooie tijden met oma.

De hoofdgerechten stelen misschien de show, maar onze bijgerechten complementeren uw diner.

SPIT, BBQ EN INDOOR

GA VOOR DE CATERING VAN UW DROMEN

Slecht in kiezen? Ga dan voor een combinatie van 2 of 3 kookstijlen. U kunt namelijk de spit, BBQ en indoor cateringen combineren. Met 3 kookstijlen, 5 serveermethodes, en vele gerechten, kiest u altijd voor een unieke culinaire beleving.

DE SPIT & PAN BELEVING
IN 4 STAPPEN

Het organiseren van een catering voor een feest hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Spit & Pan stelt u samen met ons, in vier stappen een onvergetelijke kookshow samen, waar de gasten het nog tijden lang over zullen hebben.

1. Kies je kookstijl

Spit, BBQ en indoor. Drie unieke cateringen die allemaal voor overheerlijke gerechten zorgen. Gaat u voor 1 kookstijl, of kiest u voor een combinatie?

2. Bepaal het menu

Bepaal samen met onze chef het menu. Uw feest wordt helemaal op de gasten afgestemd. Geef uw favoriete gerecht door, of kies gerechten uit onze selectie.

3. Kies de serveermethode

Bepaal de sfeer van het feest door te kiezen voor bediening aan tafel, een lopend buffet, of juist een bourgondisch tafelbuffet.

4. Kleed het feest aan

Spit & Pan verzorgt niet alleen de inwendige mens, maar kleedt het feest ook aan met live muziek, decoratie, of cocktailbar!

EEN EXTRA VLEES- OF VISGERECHT

DE ARGENTIJNSE ASADO SHOW

Eén mooi stuk vlees of vis aan het spit is voor sommigen niet voldoende. “Meer vleesch” is voor hen het devies. Voor ons is de Asado BBQ de perfecte aanvulling op een spit. Deze Argentijnse BBQ is net iets anders dan dat we in Nederland gewend zijn.

Aan een stalen Asado kruis wordt een heel varken, vis, lam, of runderribben (shortribs) gerijgd. De Asado staat naast een vuurschaal, waardoor het vlees of vis langs de vlammen van een open vuur wordt gegaard. Dit misstaat dus zeker niet naast een spit

Voor de kenner is dit een een-tweetje, voor een BBQ liefhebber die dit fenomeen nog niet kent is dit de perfecte gelegenheid om een nieuwe kooktechniek te ervaren. Het is uiteraard ook mogelijk om een extra vlees- of visgerecht te krijgen van de BBQ.

HET NEUSJE VAN DE ZALM

GROTE EXCLUSIEVE VISSEN AAN ‘T SPIT

Komen er (ook) minder grote vleeseters naar uw feest? Verras ze met hele vissen aan het spit. Grote zalmen of een mooie zwaardvis worden urenlang boven een openvuur bereid. Een lust voor het oog en uw maag.

BELEEF EEN VLAMMENDE SPIT CATERING

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.”
In dat geval gaan wij voor tienduizenden woorden. Laat tientallen foto’s u inspireren voor uw eigen feest.