luxe bbq cateraar
LOW & SLOW, ZOALS HET HOORT

LUXE BBQ CATERING
OP LOCATIE

Grote stukken vlees, vis of bijgerechten garen we op een lage temperatuur. Short ribs, picanha, of een mooi stuk zalm worden botermals en krijgen een lichte rooksmaak. Ervaar een unieke BBQ op locatie. 

VERANTWOORD MET VUUR SPELEN

PROFESSIONELE BBQ KOKS AAN HUIS

If it ain’t barbecue it ain’t food. Een leuk gezegde waar wij ons zeker in kunnen vinden. Aangezien de beste BBQ-gerechten low & slow worden bereid, beginnen we al vroeg in de ochtend met het maken van uw gerechten.

Alles wordt vers bij u op locatie bereid. Niet alleen het vlees of vis, maar ook groentegerechten, broden en desserts.

De pitmasters van Spit & Pan weten precies hoe ze met hete kolen en rookhout moeten omgaan. Zo bereiken ze precies de juiste BBQ-temperatuur en kerntemperatuur van al het vlees en vis. Met vuur spelen is niet erg als je precies weet wat je doet.

Voor een uitgebreide catering kiezen we voor meer dan alleen een klassieke BBQ. Met vuurschalen, Dutch Ovens en grills bieden we een complete BBQ catering waar alle Bourgondiërs van gaan genieten.

BBQ, SPIT & INDOOR

VLAMMENDE CATERING OP MAAT

Alle cateringen zijn makkelijk te combineren. Short ribs van de BBQ gaan bijvoorbeeld goed samen met een vis aan het spit, en verse bijgerechten uit onze indoor elektrische keuken. Benieuwd hoe we uw feest tot een vlammend spektakel maken? Onze professionele koks helpen u telefonisch met al uw vragen.

NOORD VS. ZUID-AMERIKAANS

TWEE OVERHEERLIJKE BBQ STIJLEN

Bij een BBQ feest op locatie denken veel mensen aan de Amerikaanse keuken. Noord-Amerikaans welteverstaan. Een grote dichte BBQ, houtskool, rookhout, en urenlang garen totdat het vlees perfect is.

De Zuid-Amerikanen houden ook van low & slow, al zijn ze ook niet vies van een directere BBQ-stijl. Het grote verschil ligt niet per se bij de duur van de bereiding, maar vooral waarmee ze het bereiden.

Argentijnen zijn bijvoorbeeld groot fan van de Asado BBQ. Aan een stalen Asado kruis wordt een heel varken, vis, lam, of runderribben (shortribs) gerijgd. De Asado staat naast een vuurschaal, waardoor het vlees of vis langs de vlammen van een open vuur wordt gegaard.

Klinkt goed? Dat dachten wij ook. Spit & Pan werkt daarom zowel met de klassieke Amerikaanse BBQ, open grills, als met een Asado BBQ. Welke BBQ heeft uw voorkeur? Kiezen is moeilijk, dus het is ook mogelijk om alle BBQ’s te gebruiken.

MÉÉR DAN EEN CATERAAR

ALLE EXTRA’S VOOR EEN TOP FEEST

Wilt u alles voor uw feest bij 1 partij onderbrengen? Spit & Pan helpt u naast culinaire hoogstandjes, ook met het compleet maken van uw feest. Proeverijen en een cocktailbar zorgen voor een perfecte aanvulling, maar we helpen u ook met decoraties, amusement en ideale feestlocaties. Benieuwd naar de mogelijkheden?

DE SPIT & PAN BELEVING
IN 4 STAPPEN

Het organiseren van een catering voor een feest hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. Bij Spit & Pan stelt u samen met ons, in vier stappen een onvergetelijke kookshow samen, waar de gasten het nog tijden lang over zullen hebben.

1. Kies je kookstijl

Bepaal de sfeer van het feest door te kiezen voor bediening aan tafel, een lopend buffet, of juist een bourgondisch tafelbuffet.

2. Bepaal het menu

Bepaal samen met een van onze chefs het menu van je catering, zodat je feest helemaal op de gasten afgestemd kan worden en niemand wat tekort komt!

3. Kies de serveermethode

Bepaal de sfeer van het feest door te kiezen voor bediening aan tafel, een lopend buffet, of juist een bourgondisch tafelbuffet.

4. Kleed het feest aan

Spit & Pan verzorgt niet alleen de inwendige mens, maar kleedt het feest ook aan met live muziek, decoratie, of cocktailbar!

U VRAAGT, WIJ GRILLEN

BACKYARD BBQ TOT HAUTE CUISINE

Wereldwijd staat BBQ voor heerlijke verse producten, hete kolen of een open vuur, en uiteraard gezelligheid. Die bourgondische gedachte houden we ook vast tijdens onze BBQ cateringen.

Toch zien we dat BBQ door de jaren heen ook belangrijker is geworden in de verfijnde keuken. Wij hebben ons dan ook laten inspireren door alle soorten BBQ-gerechten.

U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over uw favoriete BBQ, spit en indoor gerechten. Van grote stukken low & slow tot aan perfect opgemaakte bordjes met exclusieve gerechten, wij maken ze allebei. Liever combineren? Ook dat is mogelijk.

De sfeer van uw feest wordt niet alleen bepaald door alle gerechten, maar ook door de keuze van de serveermethode. Gaat u voor een (tafel)buffet, Bourgondische tafel, meergangen diner, of een walking diner? Onze professionele koks adviseren u graag indien u hulp nodig heeft bij uw keuze.

YES, SIZE MATTERS

BBQ GEAR VOOR IEDERE SITUATIE

Het maakt bijna niet uit waar u een feest geeft, want Spit & Pan heeft voor de meeste locaties de perfect BBQ gear. In de tuin of op een bedrijfsterrein kunnen we makkelijk een grote BBQ of spit plaatsen. Feestje op het balkon? Dan pakken we de kleine BBQ, grill of de indoor keuken. Benieuwd of uw locatie geschikt is voor een Spit & Pan catering?

BELEEF EEN VLAMMENDE BBQ CATERING

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.”
In dat geval gaan wij voor tienduizend woorden. Laat onderstaande foto’s u inspireren voor uw eigen feest.