Bourgondische BBQ Catering

Heerlijk bourgondisch genieten van overheerlijke BBQ maaltijden! Dat wil natuurlijk iedereen.
Op onze smokers bereiden wij voor u de lekkerste gerechten, onze passie voor open vuur, low en slow bereidingen en bourgondisch genieten komen perfect samen in deze zorgvuldig samengestelde cateringen.

Genieten op Locatie!

Maak uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of tuinfeest compleet met een bourgondisch BBQ catering op locatie. Alles wordt vers bereid. Zo kunnen wij de verste producten garanderen. Want alleen de beste kwaliteit telt!
 
Low & Slow BBQ catering Spit & Pan

Low & Slow BBQ Catering

Boter mals en sappig. Bij de low en slow BBQ catering draait alles om temperatuur en tijd. Onze pitmasters houden de temperatuur nauwlettend in de gaten. En zorgen voor het perfect gegaarde stukken vlees.
Door stukken vlees in zijn geheel te braden op lage temperatuur smelten de eiwitten in het vlees en blijven de vleessappen behouden. Dit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.

 

 
Wild BBQ catering Spit & Pan

Wild BBQ Catering

Een Wild BBQ is misschien wel de meest stoere BBQ catering die u kunt meemaken. Het wild wordt gevangen door roofvogels of een jager.
Vooraf wordt er besproken of het wild op locatie wordt schoongemaakt en opgedeeld. Zwijn, haas en hert staan op het menu!
Naast de BBQ wordt er ook gebruikgemaakt van heksenketels en vuren om in te poffen. Een heerlijk stoofgerecht van het hert, gekonfijte aardappels en stoofperen maken de Wild BBQ catering tot een daverend succes.

 

 
Tapas buffet van Spit & Pan

Bourgondische Tafel

Eten als een Bourgondiër. Tafels rijkelijk gevuld met al het lekkers van de bbq, verse salades en brood uit de dutch oven. Alles wordt geserveerd op grote schalen voor de perfecte shared diner experience
U en uw gasten komen ogen en handen tekort bij het aanzicht van deze fantastisch aangeklede tafels.
Naast de tafels zal zich de keuken bevinden. Hier zal gedurende de avond alles bereid wordt, zodat u een kook show en uitgebreid Bourgondisch tafelen in één hebt! En… met uw handen eten is uiteraard toegestaan!

 

De Bourgondische Cateraar

Een BBQ verder uitbreiden? De BBQ en Spit cateringen zijn goed te combineren. Wij denken graag met u mee, samen komen we tot het perfecte menu voor een geweldig bourgondisch feest.
Neem contact op voor meer informatie over een opmaat gemaakte bourgondische beleving.