Bourgondische BBQ Catering

Heerlijk bourgondisch genieten van overheerlijke BBQ maaltijden! Dat wil natuurlijk iedereen.
Waarom zou u zelf urenlang kokkerellen en dus niet genieten van uw eigen feest of bijeenkomst?
BBQ cateraar Spit & Pan brengt een complete BBQ catering met een zelfontworpen BBQ bij u op locatie. Geef een culinair feest voor familie, vrienden, collega’s of businesspartners en geniet van de overheerlijke gerechten die onze professionele koks voor u maken.

Bourgondisch Genieten op Locatie!

Bourgondisch genieten kan alleen met verse en eerlijke producten! Grote stukken vlees, vis en verschillende bijgerechten worden vers bereid op locatie. In de achtertuin, tijdens een groot evenement of op een bedrijfsterrein: met onze keuken realiseren we op elke locatie een bourgondisch feest. Er zijn drie barbecue catering mogelijkheden waaruit u kunt kiezen: ‘Low & Slow BBQ’, ‘Wild BBQ’ en ‘Tapas Buffet’.
 
Low & Slow BBQ catering Spit & Pan

Low & Slow BBQ Catering

Low & Slow: precies zoals het hoort! Bij een Low & Slow BBQ wordt er alleen gewerkt met hele stukken vlees en vis zodat alle sappen worden behouden.
Enkele gerechten zijn hele Gildehoenders, lamsrack en kalfstaartstuk. Elk stuk vlees en vis wordt low & slow op de smoker bereid voor het beste resultaat.
Bij de Low & Slow BBQ catering krijgt u standaard drie bijgerechten naar keuze. Daarnaast krijgt u stokbrood met kruidenboter en tapenade. Een Low & Slow BBQ catering is een compleet feest voor de echte bourgondiër.

 

 
Wild BBQ catering Spit & Pan

Wild BBQ Catering

Een Wild BBQ is misschien wel de meest stoere BBQ catering die u kunt meemaken. Het wild wordt gevangen door roofvogels of een jager.
Vooraf wordt er besproken of het wild op locatie wordt schoongemaakt en opgedeeld. Zwijn, haas en hert staan op het menu!
Naast de BBQ wordt er ook gebruikgemaakt van heksenketels en vuren om in te poffen. Een heerlijk stoofgerecht van het hert, gekonfijte aardappels en stoofperen maken de Wild BBQ catering tot een daverend succes.

 

 
Tapas buffet van Spit & Pan

Bourgondische Tafel

Een tafelbuffet zoals u het zag in de middeleeuwen. Een hele tafel rijkelijk gevuld met allemaal lekkernijen van de BBQ, live voor u gekookt.
De keuze tussen alles groots op tafel zelf snijden of al gesneden uitgeserveerd. Met dit buffet is het net alsof u zich in de middeleeuwen bevindt!
Naast de tafels zal zich de keuken bevinden, waar gedurende de avond alles bereid wordt, zodat u een kookshow en uitgebreid Bourgondisch tafelen in één hebt! En…met uw handen eten is uiteraard toegestaan!

 

De Bourgondische Cateraar

Een BBQ catering niet stoer of compleet genoeg? Naast een BBQ ook interesse in een varken of vis aan het spit? De BBQ en Spit cateringen zijn goed te combineren. Als maaltijdverzorger denken we graag met u mee en samen komen we tot het perfecte menu voor een geweldig bourgondisch feest.
Neem contact op voor meer informatie over een op maat gemaakte bourgondische beleving. Voor meer informatie over onze BBQ catering mogelijkheden verwijzen we u graag naar de BBQ-pagina’s.