VAN TOEGANGKELIJKE TOT LUXE BELEVING

SERVEERMETHODES CATERING

Ieder feest heeft zijn eigen verhaal. Zo ook uw eigen feest. Wilt u een toegankelijk Backyard BBQ gevoel creëren, of wilt u uw gasten in de watten leggen? Met onderstaande serveermethodes bepaalt u de sfeer van uw eigen feest.

KIJKJE IN OPEN KEUKEN

SPIT & PAN BUFFET

Bij een buffet serveren wij al de lekkernijen in onze open keukens en kunnen de gasten langs lopen met hun bord.

Op deze manier krijgen ze meteen een kijkje in onze keuken. Alle stukken vlees of vis worden pas gesneden als de gast erom vraagt. Hierdoor gaat niks van de show verloren.

VOOR ALS U LIEVER ZIT

TAFELBUFFET

Bij een tafelbuffet serveren wij hetzelfde als een buffet, alleen dan op het midden van eettafels. De gasten kunnen lekker blijven zitten en hoeven ook niet in de rij te staan.

Per 6 tot 8 personen komt er een schaaltje van elk gerecht. Zo kan iedereen zoveel pakken als ze willen.

TAFELTJE VOOR LEVENSGENIETERS

BOURGONDISCHE TAFEL

Bij een Bourgondische tafel krijgt u over een langere periode constant kleine gerechtjes midden op de eettafels. Op deze manier wordt het diner geserveerd over een tijdsbestek van 2,5 uur.

Zo creëren we net als in de middeleeuwen een volle tafel met lekker eten én gezelligheid. Meestal gebruiken we bij een Bourgondische tafel kleine gerechtjes, net als bij een tafelbuffet.

RESTAURANT OP LOCATIE

MEERGANGEN DINER

Een 2 tot 8 gangen diner netjes geserveerd aan tafel door onze bediening. Alle gerechten worden per gang mooi opgediend, en met een aangename pauze per gang wordt u de hele avond vermaakt.

EVEN DE BEENTJES STREKKEN

WALKING DINER

U krijgt 5 tot 12 kleine gerechtjes welke door onze serveersters worden rondgebracht naar de gasten. De gasten kunnen de gerechten staand eten.

Deze serveermethode geeft een informele setting aan uw feest, waardoor gasten nog makkelijk kunnen lopen om met verschillende personen te kunnen kletsen.