MEER DAN ALLEEN KOKEN

VOOR ALLES ER OM HEEN

Een ideale catering bestaat maar voor een deel uit het bereiden van de menu’s. Het neerzetten van een sfeer en het aankleden van het feest maakt het verschil tussen goed en perfect.

DE VLOEIBARE CATERING

VOOR EEN DRANKJE BIJ HET ETEN

Een maaltijd om van te watertanden vraagt om een bijpassende begeleiding in uw glas. De wijnkenners van Spit & Pan zorgen dat de dranken en de gerechten perfect op elkaar aansluiten. En onze professionele bediening zorgt dat uw gasten ook op dit vlak uitstekend verzorgd worden.

Wilt u een volledige bar bij uw feest? Geen enkel probleem! We nemen alles mee. Van tapinstallatie en koelkasten tot barpersoneel en het samen met u samengestelde drankassortiment.

Op zoek naar iets speciaals? Informeer dan eens naar onze Cocktail Bar. Professionele bartenders mixen voor uw gasten een perfect serve van een Gin-Tonic of bouwen een B-52 met een vlammende kop. En voor de liefhebber van non-alcoholica maken we natuurlijk ook de Virgin varianten, of verwijzen we graag naar onze Juice Bar en Coffee Bar!

DE MUZIKALE CATERING

EXTRA SFEER MET MUZIEK

Een gitarist of pianist die tijdens het eten rustige achtergrondmuziek speelt? Een volledige band die op het feest na afloop de pannen van het dk speelt? Of juist een DJ die de gasten laat dansen en springen? Spit & Pan regelt het. Laat ons weten hoe het feest er uit komt te zien en wij komen met een bijpassende act voor de muzikale omlijsting.

We beschikken over een netwerk van artiesten die met elke gewenste locatiegrootte uit de voeten kunnen. Of het nu gaat om een huiskamer of achtertuin, of een evenementenhal voor een paar duizend mensen. Bezorg uw gasten een onvergetelijke beleving met een muzikale catering!

DE AANGEKLEDE CATERING

DRESS TO IMPRESS

Als mensen naar een feest gaan nemen ze vaak de moeite om zich even extra mooi te maken. De mooiste outfits worden uit de kast getrokken, de schoenen nog even opgepoetst, en het haar en de make-up tot in de puntjes verzorgd. En om al die voorbereidingen op de beste manier tot hun recht te laten komen is het natuurlijk het leukste om ook de locatie even mooi aan te kleden!

Onze decorateurs gaan met u in overleg over hoe het feest er uit moet komen te zien, en gaan vervolgens aan de slag om de locatie een essentieel onderdeel van het geheel te maken. Niets is hierbij te gek, dus zelfs volledig aangeklede themafeesten behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard houden we bij de aankleding rekening met alle veiligheidsvoorschriften.

Maak extra indruk op de gasten door uw catering niet alleen op het gebied van eten en drinken, maar ook visueel van topniveau te laten zijn!

EXTRA MATERIALEN

NIEMAND HEEFT ALLES IN HUIS

Een volledige catering organiseren is vaak iets anders dan alleen maar wat vrienden over de vloer. En niet veel mensen hebben genoeg glazen, borden, bestek, tafels en stoelen om grotere gezelschappen van alle benodigdheden te voorzien.

Spit & Pan neemt u ook alle zorgen uit handen als het gaat om materiaal. U laat ons weten hoeveel gasten er op het feest komen, en wij zorgen voor de rest! En het mooiste van alles? We nemen alles vuil weer mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas!