Banner BBQ

Catering Uitbreidingen

Een BBQ of varken aan het spit is een gelegenheid waarbij het niet alleen maar gaat om het eten, maar net zo goed om de gezelligheid die er om heen hangt. Bij Spit & Pan zijn we daarom niet alleen maar bezig met de hoofdmaaltijd, maar kunnen we er voor zorgen dat ook de aanloop naar en nazit van het eten een feestje worden. Om de perfecte host te zijn voor uw gasten bieden we een aantal uitbreidingen aan die de dag tot het ultieme succes kunnen maken!

Bekijk al onze mogelijkheden en laat ons bij de Speciale Wensen weten waar we uw feest nog meer mee kunnen opluisteren!

Stuur mij een scherpe offerte

Banner Spit

Amuses

Leuke amuses vooraf aan het Diner, ideaal als uw gasten al vroeg komen en eerst even gaan borrelen voordat de BBQ begint!

 • Verse oesters (2.50 per stuk)
 • Moink balls – Kalfgehakt ballen met Livar spek en tomaten saus (2.50 per stuk)
 • Parmezaanse aubergine (1.75 per stuk)
 • Gamba’s met mint tzaziki (2.25 per stuk)
 • Buikspek van mangalica (hongaars spek varken) met sinaasappel, venkel en tijm (2.25 per stuk)
 • Bacon bombs – Spek met gehakt gevuld met kaas (2.75 per stuk)
 • Gevulde gelapenio peper met geitenkaas, mint, kikkererwten en honing (2.25 per stuk)
 • Verschillende smaken beef jerky – gedroogd vlees uit de oven of bbq (2.75)
Amuses

Banner BBQ

Borrel happen voor op tafel

Borrelhappen
Een mooi gebaar van gastvrijheid. Als uw gasten bij binnenkomst al lekkere dingen op tafel hebben, zodat iedereen hier gelijk van kan genieten! Denk hierbij aan:

 • Schaaltjes met nootjes en olijven (6.50 per schaal)
 • Mandjes met brood met tapenade en olijven (4.75 per schaal)
 • Schaaltjes met rauwkorst met 2 lekkere dips (8.75 per schaal)
 • Schaaltjes met echte bbq verrassingen, Gerookte gevulde cherry tomaten, beef jerky en macedamia noten met honing en tijm. (14.50 per schaal)

Banner Spit

Desserts

Bij een goede maaltijd hoort uiteraard een toetje! En ook hier maken we een culinair feestje van. We blijven geheel in stijl en maken de desserts ook gewoon klaar op de BBQ of aan het spit!

 • Nectarines van de BBQ met gezouten whisky Karamelsaus, Vanille mascarpone mouse en citroen melisse (6.75 pp)
 • Bananen van de BBQ gevuld met hazelnoten chocolade (4.75 pp)
 • Hele ananas van de BBQ met rum, kaneel, vanille en steranijs (5.25 pp)
 • Baumkuche – Duitse spekkoek op het spit naast open vuur bereid. Aan het einde bij het doorsnijden ziet het er hierdoor uit als een boom. (8.75 pp)
 • Schaafijs met verschillende soorten smaken. (4.75 pp)
Desserts

Banner BBQ

Dranken

Dranken

Om u zoveel mogelijk uit handen te nemen is er ook de mogelijkheid dat wij ook de dranken voor u regelen. Dit kan zo simpel of uitgebreid als u kunt bedenken. Frisdranken en een biertap? Of juist de beste wijnen met een begeleiding van een wijn sommelier? Speciaal bieren met de uitleg van een echte Zitoloog of een whisky proeverij van de echte kenners?
Alles is mogelijk! En om alvast een idee te geven hebben we uiteraard al een paar voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Bier magnums

Iedereen een klein proef glaasje. Verder? Overal grote flessen speciaal bier op tafel. Tot wel 50 verschillende bieren en zo kan iedereen de hele avond verschillende leuke bieren drinken. In overleg bepalen we hoeveel flessen en met welk budget per fles we gaan werken. U betaalt uiteindelijk alleen voor de geopende flessen. Zo kan iedereen altijd zelf kiezen wat men lekker vind om te drinken. Eventueel komt er een Zitoloog mee om uitleg te geven over de bieren en jullie te begeleiden in de juiste volgorde en het vinden van de bieren waar jij persoonlijk van houdt.

Whisky tasting

De ultieme drank om mee na te tafelen. Onder begeleiding van een whisky expert worden jullie meegenomen in de wereld van het Uisge Beatha (Keltisch voor Levenswater). Een tasting van een aantal met zorg uitgezochte whisky’s, met uiteraard achtergronden, smaaknotities en verhalen over de distilleerderijen. In overleg bepalen we het aantal whisky’s en gaan we het hebben over de smaken die geproefd kunnen gaan worden. Een heerlijk avondprogramma om het culinaire feest af te sluiten!

Banner Spit

Decoratie

Een evenement staat of valt, niet alleen maar bij de catering, maar ook zeker bij de aankleding van het geheel.

Spit & Pan werkt daarom samen met decorateurs en floristen om zo de beleving van het evenement volledig af te stemmen op uw wensen.

Bloemen, decoratie, fakkels en vuren, maar uiteraard ook de tafelsetting worden helemaal op maat ontworpen en zullen dus, tezamen met de kookshow, een geheel te vormen. Hierin is alles mogelijk en het is daarom ook het makkelijkst om hier even contact over op te nemen.

Aankleding
Stuur mij een scherpe offerte