Bourgondische Catering met Spit

Bourgondisch genieten zonder uw huis of bedrijfspand te verlaten? Spit & Pan brengt een complete catering met een zelfontworpen spit bij jou op locatie. Onze gediplomeerde koks werken met eerlijke en verse producten. De producten worden vers op locatie bereid boven een open houtvuur voor de ultieme bourgondische beleving.
Er zijn drie soorten cateringen met spit: ‘Varken aan het Spit’, ‘Vis aan het Spit’ en ‘zelf aan de slag’. Bij de cateringen ‘Varken aan het Spit’ en ‘Vis aan het Spit’ worden standaard drie bijgerechten naar keuze geleverd. Daarnaast krijgt u bij de twee cateringen ook ter plekke gekneed en gebakken brood uit de Dutch Oven met kruidenboter.
Een culinaire dag begint al in de ochtend zodat alles vers op locatie wordt bereid. Het varken en de vis worden gevuld met verse ingrediënten zoals sinaasappel, rozemarijn, tijm, en knoflook. Vervolgens braadt het rustig op de perfecte temperatuur zodat de beste smaak wordt bereikt en alle heerlijke vleessappen worden behouden.
Een varken of vis aan het spit is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook een lust voor het oog. Het zelfontworpen spit hangt boven een open eikenhouten vuur (FSC-hout). Tijdens het vlammende spektakel draait een big van 23 kilo ongeveer 6 à 7 uur boven het vuur. Vis aan het spit heeft een kortere bereidingstijd. Deze authentieke kookmethode zorgt voor een ware culinaire show.
Heeft u tijdens het koken vragen over onze producten en de bereidingswijze? Wees dan niet bang om het te vragen. We leggen graag alles uit. Spit & Pan hoopt iedereen tijdens het feest te inspireren.
Wilt u toch zowel een varken als vis aan het spit? Of wilt u naast een catering met spit ook nog mooie stukken vlees voor op de BBQ? Onze spit en BBQ cateringen zijn goed te combineren. Samen komen we tot het perfecte menu voor een geweldig culinair feest. Neem contact op voor meer informatie over een op maat gemaakte bourgondische beleving. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de catering met spit pagina’s.